- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
26 maja 2017, 21:21
robię ciasto pavlova. Nie moge ubić białek, nie mam trzepaczki . Robię wszystko według przepisu. 3 razy juz próbowałam i nic nie wyszło. Mam takie widełki
Jakies rady?
W przepisie jest napisane zeby blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i zrobić okrąg o średnicy 23 cm. Na tym kole wyłożyć ubite białka i piec. Skoro nie chcą sie ubić moge wyłożyć garnek papierem i tam dac te lekko ubite bułka i upiec czy to nie wyjdzie ?
26 maja 2017, 22:51
nie te mieszaki. Tymi nie ubijesz choćby nie wiem co. Coś takiego musisz mieć
Edytowany przez Zonda 26 maja 2017, 22:52
27 maja 2017, 08:41
bierzesz sie za pavlova a nie masz podstawowego sprzetu? :o widelcem ubij.. moze za 2 godziny sie uda, o ile Ci reka nie odpadnie