- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 lutego 2011, 14:48
17 lutego 2011, 16:34
17 lutego 2011, 16:35
Edytowany przez CandyFloss22 17 lutego 2011, 16:38
17 lutego 2011, 16:42
Edytowany przez mysiaaaa 17 lutego 2011, 16:44
17 lutego 2011, 16:43
17 lutego 2011, 16:47
guma donald,turbo
visolvit wyzerany paluchem
mama tez robila ten blok czekoladowy
kiedys byla taka oranzada w proszku ale w takich rurkach i zawsze na lekcjach jedlismy po kryjomu
draże orlando pamieta ktos?
17 lutego 2011, 16:47
17 lutego 2011, 16:51
17 lutego 2011, 16:55
17 lutego 2011, 16:57
3 szklanki mąki, 1 jako, 3/4 szklanki zsiadłego mleka ze śmietaną, 1 łyżeczka sody, po szczypcie soli i cukru.
Mąkę
przesiać na stolnicę, zrobić dołek, wbić jajo, dodać zsiadłe mleko i
przyprawy. Wyrobić ciasto trochę wolniejsze niż na pierogi. Wałkować
nieduże placki grubości ok. 1 cm i piec na płycie kuchennej, odwracając
na dwie strony. Jeść ciepłe z masłem i mlekiem.