Temat: Ładna i gruba?

Czy to możliwe? Według mnie baaardzo rzadko, zazwyczaj jak ktoś przytyje to od razu brzydnie. Natomiast jak chudnie , pięknieje. Nawet jak jest ktoś zadbany a ma nadwagę/otyłość to nie może być w pełni piękny. - To jest moja opinia, proszę mnie nie atakować. Co Wy sądzicie na ten temat?

Też tak uważam, nie idzie to w parze ze sobą. Chociaż są wyjątki,ale rzadko. 

ladna i gruba -no chyba jednak nie bardzo .. owszem, mozna miec pare kg nadbagazu i potrafic o siebie zadbac, ladnie sie ubrac, podkreslic swoje atuty, w efekcie czego prezentowac sie dosc atrakcyjnie. jednak nadwaga nikomu nie sluzy, takze lepiej jednak postarac sie zrzucic zbedny balast :PP 

ojjj dużo znam ślicznych grubych ludzi, jedno nie wyklucza drugiego wg mnie

nie, nie prawda. jelsi ktoś jest ładny to będzie ładny, czy przytyje czy będzie szczupły. jeśli ktoś jest brzydki to nic mu nie pomoże , najwyżej operacja plastyczna.

MinnieMouse87 napisał(a):

tez tak sadze szczuple =ladne,grube= mniej kadne,ale chude = brzydkie... Takie moje spostrzezenia
co za bzdura. wg twojej opinii wszystkie chudzielce są piękne? no to ja tych ładnych-szczupłych widzę tak 20%, reszta to przeciętniaki.

U mnie w klasie była pewna blondynka , która była dość tłustawa i miała pulchne poliki. Mimo to była śliczna. 

Moim zdaniem osoby grube mogą być ładne, jeżeli buzia jest ładna, są zadbane, dbają o siebie to oczywiście, że tak :) tak samo jest z osobami szczupłymi czy chudymi, ale zależy czy "ładne" równa się pociągające :)

a co myślicie o Karolinie Szostak? Wydaje mi się że jakby była szczupłą to już nie wyglądałby tak dobrze. A z drugiej strony rzadko ktoś gruby jest ładny moim zdaniem 

A bo to daleko szukać :D adele8 jest piękna, szkoda że usunęła zdjęcia.

Ładna twarz to ładna twarz, urodę widać od razu na zasadzie mogłaby schudnąć, taka ładna dziewczyna.. A szczuplak choćby nie wiem jak super figura np chodakowska, dużo pocisków na nią było. Lepiej być ładnym jednak :D

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.