- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 września 2014, 13:58
Planuje kupić formę do tarty - która Waszym popartym doświadczeniem zdaniem będzie lepsza?
Silikonową:
Metalową:
Czy ceramiczną:
5 września 2014, 15:18
taka z wyciagamym dnem. Ja mam z takiego ciemnego metalu, zaraz wstawieO taka, najlepsza! Za 22 zl w tesco:) a uzywam jej juz 3 lata, nic sie nie dzieje
fakt ta jest bardzo praktyczna
5 września 2014, 15:44
Ja jeszcze nie robiłam tarty , ale chętnie sama skorzystam z Waszych rad, nie dawno zaczęłam sama robić ciasteczka z gotowych blatów , to możne i nauczę się tart :-) U mnie w rodzinie to siostra ma dar co ciast . Ja to noga.
6 września 2014, 00:36
ceramiczną albo silikonową, te metalowe robią się zaraz obleśne - mam taką więc wiem, silikonową mam do babek i dosyć spoko się sprawdza, ceramiczną ma koleżanka i wygląda w sumie najbardziej estetycznie i wszystko się ładnie wypieka w tym ;)