Temat: Rozmowa kwalifikacyjna w CCC

Dziewczyny, jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w CCC. Była któraś z Was na takiej? O co pytali? Rozmawiają po angielsku? 

Teraz czytam opinie w internecie i zaczynam się bać, że traktują jak więźniów i wgl...Możecie coś o tym powiedzieć?Mówcie wszystko co wiecie, proooszę!

Pasek wagi

Moja przyjaciółka pracowała tam i wypowiadała się o nich bardzo negatywnie, mało płacą, załoga się szybko zmienia. Teraz pracuje w innej sieciówce jest ok

Pasek wagi

patkak napisał(a):

Moja przyjaciółka pracowała tam i wypowiadała się o nich bardzo negatywnie, mało płacą, załoga się szybko zmienia. Teraz pracuje w innej sieciówce jest ok

Właśnie też przeczytałam dużo negatywnych komentarzy, noża na gardle nie mam, chciałam pracę na wakacje, żeby zarobić parę groszy. Jak będzie źle to zawsze można zrezygnować...

Pasek wagi

Idz i sprawdz. Nie ma co pytac, bo wszedzie jest inaczej. Musisz sama na swojej skorze sie przekonac :)

Pasek wagi

z doświadczenia wiem że komentarze na temat pracodawców piszą ci którym sie nie podobało, a ci którym się dobrze pracuje ,nic nie piszą. dlatego idź i spróbuj i sam się przekonaj

Zresztą skoro to praca na wakacje to nie będzie źle, obóz pracy to nie jest, moja przyjaciółka szukała po prostu pracy na dłużej i miała inne wymagania

Pasek wagi

.

Pasek wagi

a dlaczego mieliby w obuwniczym w PL przeprowadzac rozmowy kwalifikacyjne po ang?lol

Pracowałam w CCC. Zależy od kierownika, w jednym był koszmar, w drugim miałam cudowną dziewczynę, która miała z nami naprawdę dobre relacje. Rozmowa wyglądała tak: miałam opowiedzieć coś o sobie, czy studiuję, jakie mam plany, co jest ważne w obsłudze klienta, jakie mam zalety i wady, jakie oczekiwania finansowe i na jaki etat.

Co do finansów: najniższa krajowa, ale lepsze to, niż nic.

Z kolei w innym obuwniczym, Gino Rossi, pytali mnie o to, z jakich elementów składa się but, jakie są rodzaje skór i czym różni się zamsz od nubuku. 

Nie zdradzaj się tylko, że to wyłącznie na wakacje.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.