24 sierpnia 2013, 22:45
Witajcie. Natrafiłam przypadkowo na nowy kierunek PRAKTYCZNY na SGGW : gastronomia i hotelarstwo. Studiuje się go 4 lata i kończy się go tytułem inżyniera. Jest to zarządzanie gastronomią i hotelarstwem. Na stronie jest napisane, iż ten kierunek powstał na potrzeby rynku i jest bardzo przyszłościowy. Ale nie wiem co o tym myśleć. Może wy możecie cos powiedzieć? Może ktoś z was poszedł już w tym roku na te studia lub orientuje się jak naprawdę wygląda rynek pod tym względem. Byłabym bardzo wdzięczna :)
( http://www.sggw.pl/studia/i-stopnia/gastronomia-i-hotelarstwo/ tutaj jest o tym więcej )
25 sierpnia 2013, 13:31
Tzn ja już pisałam, że chcę iśc na zaoczne, by móc pracować w tej branży nawet jako kelnerka podczas studiów i mieć to doświadczenie w CV, kiedy skończę studia. :)
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
25 sierpnia 2013, 13:33
To ja nie wiem jaki sens studiowania skoro tak jak Wy piszecie i tak musze zaczynać od najgorszego stanowiska po skończeniu studiów, by móc wspinac się ku górze ...xd
Edytowany przez nierealne 25 sierpnia 2013, 13:39
25 sierpnia 2013, 13:37
Edytowany przez nierealne 25 sierpnia 2013, 13:38
25 sierpnia 2013, 17:49
Ja zauważyłam, że studia kończy się teraz tak jak kiedyś maturę - bo nie wypada jej nie mieć. Każdy teraz może skończyć studia i to nie jest żaden wyczyn...
- Dołączył: 2014-07-18
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 2989
17 lipca 2016, 16:28
Droga autorką, czy zdecydowałaś się na te studia :) ?