Temat: Za ile wystawić futro?

Mam takie krótkie futro naturalne od ciotki z Australii. Zostawiłabym sobie, bo jest bardzo ładne, ale to L. Jest "stare", jedynie na podszewce jakieś drobne plamki, samo futro nie lnieje, nic nie wyłazi. Patrzyłam to naturalne futra są bardzo drogie. Za ile byście próbowały to sprzedać?

PardonExcuseme napisał(a):

menot napisał(a):

btw, na vinted nie można wystawiać futer naturalnych, jeśli taki miałaś plan.

wlasnie wystawilam

no to Ci zdejmą, może ktoś zgłosi. Nie można sprzedawać naturalnego futro na Vinted

wystaw cenę maksymalna i czekaj. Ja tak pozbyłam się czytnika. Sprzedałam go za niewiele mniejszą cenę niż nowy. Zawsze możesz opuścić.

Aż z nudów poszukałam tego futra i chyba jednak ktoś zgłosił, bo go na vinted nie ma.

Piękne futro, futra zawsze są w cenie i na pewno sprzedasz. To o wiele lepsze niż jakiś sztuczny chłam. 

Ja za lisa rok temu zapłaciłam 80 zł także spokojnie za całe futro możesz zadać kilka razy tyle. 

P.s.

tylko musiałabyś wiedzieć z czego to futro 

ladyinredscrubs napisał(a):

Aż z nudów poszukałam tego futra i chyba jednak ktoś zgłosił, bo go na vinted nie ma.

nigdy nie bylo ;P

ladyinredscrubs napisał(a):

Aż z nudów poszukałam tego futra i chyba jednak ktoś zgłosił, bo go na vinted nie ma.

Tak, usunęli 

PardonExcuseme napisał(a):

ladyinredscrubs napisał(a):

Aż z nudów poszukałam tego futra i chyba jednak ktoś zgłosił, bo go na vinted nie ma.

Tak, usunęli 

Ale z ciebie jest mitomanka keyma.

cancri napisał(a):

PardonExcuseme napisał(a):

ladyinredscrubs napisał(a):

Aż z nudów poszukałam tego futra i chyba jednak ktoś zgłosił, bo go na vinted nie ma.

Tak, usunęli 

Ale z ciebie jest mitomanka keyma.

Nie tym razem.  Było, widziałam 

Nie ma czegos takiego jak stare futro - jesli nie zjadly go mole, to mozna nosic i 100 lat. Moze oddaj do renowacji do dobrego kusnierza? Moim zdaniem jest piekne i na pewno bije na glowe wszystkie poiliestrowe szmaty.

BTW - tak w sumie dlaczego nie mozna futer na Vinted wystawiac?

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.