- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
21 maja 2011, 10:44
21 maja 2011, 10:47
21 maja 2011, 10:49
21 maja 2011, 10:54
zrób dziś jesli masz zamiar go rozkroic jutro, zeby masy dobrze się zsiadły i wszystko ładnie sie "przeżarło"
jakiego koloru są biszkopty? w sensie czy ciemne czy jasne?
21 maja 2011, 10:57
Biszkopt musi odstać co najmniej dzień, zanim można go złożyć, więc radzę jutro. Udekorować można: owocami (truskawki, poziomki, wiśniami), orzechami, krokantem, no i oczywiście kremem ze szprycy. To zależy od tego jaki jest tort.
21 maja 2011, 10:57
21 maja 2011, 10:59
> Biszkopt musi odstać co najmniej dzień, zanim
> można go złożyć, więc radzę jutro. Udekorować
> można: owocami (truskawki, poziomki, wiśniami),
> orzechami, krokantem, no i oczywiście kremem ze
> szprycy. To zależy od tego jaki jest tort.
jutro wraca mama, masa nie zdaży się zsiąść dobrze, pozatym ja zawsze czekam az biszkopt ostygnie i zawsze torty wychodzą mi rewelacyjnie...
21 maja 2011, 10:59
Edytowany przez Ocia27 21 maja 2011, 11:07
21 maja 2011, 11:05
> jutro
> wraca mama, masa nie zdaży się zsiąść dobrze,
> pozatym ja zawsze czekam az biszkopt ostygnie i
> zawsze torty wychodzą mi rewelacyjnie...
Mnie nauczono, że nie można przekładać biszkoptu póki nie odstoi minimum dzień i zawsze trzymam się tej zasady(a wykonuję ciasta i torty na zamówienie).
Jeśli jutro dajesz to mamie to powinnaś przełożyć dzisiaj późnym wieczorem, bo faktycznie trzeba to zrobić troszkę wcześniej.
21 maja 2011, 11:08