Temat: Co na ładniejszy biust ?

Jak wyżej , mam dość spory problem z moim biustem , jest dość duży i mało jędrny zaczyna działać na niego grawitacja :D  i z racji że jestem  młoda czuję duży dyskomfort ... Może macie jakiś dobry krem , ćwiczenia ? bo dotychczasowe smarowanie balsamem , polewanie naprzemiennie wodą i robienie pompek nic nie zdziałały zależy mi na sprawdzonych kremach i ćwiczeniach :) 

Pasek wagi

jak wyzej, biustu nie wycwiczysz bo to nie miesnie tylko tlanka tluszczowa. mozesz go sobie najwyzej podniesc cwiczeniami, ale tylko tyle. 

biustonosz i nadzieja, aaaalbo chirurg ;)

zupełnie serio. Biustu, da się co najwyżej nie zepsuć, a nigdy poprawić. 

Ja od 6 miesięcy stosuje praktycznie codziennie masaż szorstką gąbką i specjalne kremy do biustu (obecnie Bielenda Sexi Look Niewidzialny biustonosz w żelu oraz  Palmers Cocoa Bust Ujędrniający balsam do biustu). Wcześniej oprócz balsamów stosowałam także bio oil. Dodatkowo chodzę na siłownię 5-6 tygodniu. W tym czasie schudłam 8kg. Moje spostrzeżenia są następujące: 

- Biust nie obwisł, trzyma ten sam "poziom" co przed odchudzaniem,

- Pojawiło się mnóstwo rozstępów (na co byłam przygotowana, bo rozstępy pojawiają się u mnie podczas chudnięcia, nie tycia), jednak wszystkie krechy stają się po 1-2 dniach białe/perłowe, więc niezbyt rzucają się w oczy.

- Cycki są mniejsze, ale to w sumie przez to, że schudłam.

Moja mama jak schudła to strasznie biust jej obwisł, ale stosowała naprzemienne prysznice plus peeling z kawy i jakies krem i się poprawił :) 

AMY.NO.MORE napisał(a):

lubiekaszanke napisał(a):

chirurg
 budżet to ,,dużo czasu + 30 zł '' myślę że chirurg odpada XD

Mistrz! ;-) (smiech)

Pasek wagi

Mycha34 napisał(a):

Naprzemienny prysznic: zimna/ciepła woda. Do tego szorstka rękawica. Na koniec nawilżający krem. CODZIENNIE! Do tego ćwiczenia (w necie ich mnóstwo). Daj znać za miesiąc takiego działania:)
Dam na pewno mam nadzieję że coś pomoże  :D 

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.