- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
12 marca 2016, 20:40
Np. do smarowania pieczywa? Teraz smaruję olejem kokosowym albo jogurtem naturalnym, chyba że jem z twarogiem, to mi to niepotrzebne, ale tak np. do pomidora?
13 marca 2016, 13:08
z tych samych względów robie domowy hummus :) Tahini rowniez. Podpowiedz, jak go przechowujesz? Staram sie robic małe ilości i oddaje troche znajomym, ale i tak cześć musze wyrzucić, bo sie psuje szybko, mam wrażenie.
Edytowany przez Marjanna007 13 marca 2016, 13:10
13 marca 2016, 13:20
nie zepsuło mi się jeszcze. Zamknięty szklany pojemnik w lodówce
13 marca 2016, 14:55
Jeśli się nie mylę to dziś mija ósmy dzień od ostatniego razu. Zostało mi tak na oko dwie łyżki. Tylko od wczoraj nie ma mnie w domu i dopiero jutro Ci powiem :-P ale hummus można wekowac w małych słoiczkach