- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 stycznia 2015, 23:21
Wiadomo w 21 wieku mięso w większości jest hodowane przemysłowo a więc faszerowane różnego rodzaju lekami, antybiotykami i sterydami aby szybko rosło...czy znaczy to że zjadając takiego kurczaka wprowadzamy ten cały syf do swojego organizmu..te leki, sterydy itp?
4 stycznia 2015, 08:06
Kurczak to najgorsze mięso. Kiedyś jedliśmy często ale odstawiliśmy bo mojej kilkuletniej córce i mężowi piersi zaczęły rosnąć. Po paru miesiącach odwyku problem znikł. Indyka nie da się tak faszerować bo jest delikatny i by zdechł (chyba że już coś wymyślono by ominąć ten problem). Teraz kurczaka jemy sporadycznie.
Edytowany przez SadraB 4 stycznia 2015, 08:11