Temat: Ile czasu wymaga taka sylwetka?

Cześć! :) Więc mam 165cm wzrostu, ważę 63,5kg. Chciałabym się zapytać, czy ważąc tyle ile ważę ja można zdobyć taką sylwetkę w trzy miesiące? Chcę zacząć stosować dietę 1300 kalorii + bieganie. Czy trzy miesiące to mało? Dać sobie więcej czasu? 

I jeszcze jedno: lepsze bieganie, taniec czy zwykłe ćwiczenia np. z Mel B? 
Dziękuje z góry za odpowiedzi :) 
Trzy miesiące to dużo za mało.
Poza tym dieta 1300kcal? Chyba żart.
Sylwetka idealna :)zazdroszcze osoba ktore sie z nia rodza :P Sama bym sie dowiedziala ...JAK TO ZROBIC :)

wlaśnie takie coś jest możliwe?:o hahaha 
marzę o takiej figurze.
Pasek wagi

karolcia18120 napisał(a):

Sylwetka idealna :)zazdroszcze osoba ktore sie z nia rodza :P Sama bym sie dowiedziala ...JAK TO ZROBIC :)

nikt się taki nie rodzi. ciężka praca i każdy może to osiągnąć. 
Na pewno bieganiem i prawie-głodówkową dietą nie zdobędziesz takiej sylwetki.

Dieta ciut ponizej CPM + siłownia.

A na siłowni głównie siłowe + aero na dokończenie treningu.

I 3 miesiace to mało.
9 miesięcy, może rok.

W trzy miesiace to możesz schudnać na flak, ale wyrzeźbić się to inna kwestia.
w 3 miesiące to raczej marne szanse. Ja na tą sylwetkę pracowałam bardzo długo. Jednak wiem że się opłaca.
Pasek wagi
Musiałabyś schudnąc jakieś 10 kilo i jednocześnie wyrobić mięśnie. W 3 miesiące niemożliwe.

slaids napisał(a):

Na pewno bieganiem i prawie-głodówkową dietą nie zdobędziesz takiej sylwetki.Dieta ciut ponizej CPM + siłownia.A na siłowni głównie siłowe + aero na dokończenie treningu.I 3 miesiace to mało.9 miesięcy, może rok.W trzy miesiace to możesz schudnać na flak, ale wyrzeźbić się to inna kwestia.

 w trzy miesiace na flak? owszem jezeli sie stosuje tylko diety to staje sie flakiem ale kiedy sie do tego ćwiczy to można mieć bardzo ładne ciało.
 
Takiej sylwetki nie ma się dzięki bieganiu, to są dziesiątki godzin na siłowni i odpowiednio dobrana dieta, i w 3 miesiące przypuszczam że się nie uda.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.