- Dołączył: 2011-05-03
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 114
3 maja 2011, 17:54
50 kg do zgubienia !!! Czy ktoś ma podobny problem, że chce z siebie zzucic praktycznie biorac drugiego czlowieka ???
Moze jakieś rady. To że mam mniej żreć to wiem bardzo dobrze:)
Może ktoś sie do mnie dołaczy?
Zapraszam
- Dołączył: 2011-05-03
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 114
4 maja 2011, 20:20
sayonara to ja mam 3-4 tygodnie sie przyzwyczajac? jaaaa ja chce juz nie czuc głodu i nie miec ochoty na podjadanie wieczorami a wogole to marzy mi sie taka tabletka bierzesz jedna i masz 10 kg mniej odrazu:)
4 maja 2011, 20:28
Baryłeczko....a próbowałaś łykać błonnik? To dobry wypełniacz żołądka.
- Dołączył: 2011-05-03
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 114
4 maja 2011, 20:35
Elima narazie musze sie przemeczyc:)Najgorsze są pierwsze dni pozniej to juz jest tylko łakomstwo a nie głod.
Nikt mi nie odpisał czy waży posiłki kładac na talerz czy wkładajac do garnka?
4 maja 2011, 20:38
Ja Ci mogę powiedzieć....jak to było ze mną kiedyś...
Ja nie ważyłam w ogóle,ja jadłam połowę tego co wcześniej.
I nie jadłam słodyczy....
A tak ogólnie to wszystko....
Ale np....kotlety wykładałam na ręczniki papierowe, tłuszcz ograniczałam ile mogłam.
I tak było u mnie,a i woda litrami
![]()
4 maja 2011, 20:39
A i przed każdym posiłkiem dwie tabletki błonnika i szklanka wody. Tak na 30 min przed jedzeniem.
4 maja 2011, 20:41
I jeszcze coś....zawsze rano na czczo wypijałam szklankę wody z dwoma łyżkami octu jabłkowego. Gdzieś wyczytałam,że wspomaga trawienie....
- Dołączył: 2011-04-09
- Miasto: Mysłowice
- Liczba postów: 81
4 maja 2011, 20:45
czasami na opakowaniu jakiegoś produktu pisze ile kalorii ma przed ugotowaniem a ile po ugotowaniu
w tabelach kalorycznych rówież sie zdarza
- Dołączył: 2011-05-03
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 114
4 maja 2011, 20:48
probowałam ten ocet jabłkowy dla mnie jest nie do wypicia, robiło mi sie niedobrze dlatego wole te kilka dni pocierpiec katusze a pozniej juz jakos pojdzie, a stosowałas jakies BioCLA i inne supelementy diety po za błonnikiem?
- Dołączył: 2011-05-03
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 114
4 maja 2011, 20:49
Sabinaaaa a jak z kurczakiem? Bo przed usmażeniem ma 40 dkg a po 30 a to jest juz duża róznica:)