Ciasto musi być gęste lać mleka po groszku tyciunku.plus pół łyżeczki proszku do pieczenia. Wyszło mi 10 szt białe wiadomo zależy ile ciasta się leje. Ja średnio ok 3 łyżek, ale trzeba popróbować. Mam wrażenie że im więcej ciasta tym są takie bardziej chrupkie niż miękkie. Piec coś długo ok 4 min. Obserwować gofrownice moja musi z dwa razy się dogrzać bo zapala się kontrolka. Jak przestaje parować spr czy gotowe. Przechowywać w lodówce wtedy nie pleśnieją w woreczku lub szczelnym pojemniku. Syte do 3 dni polezaly ostatnio i były dobre.
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Smakoholiczka
23 lipca 2024, 09:14Dzięki za przepis , chętnie skorzystam :)
kubala03
23 lipca 2024, 06:24No tak...musisz tymi goframi 🧇🧇🧇🧇
waskaryba
23 lipca 2024, 07:00Polecam do skyrow i do musi jabłko czekolada gorzka mniam
kubala03
23 lipca 2024, 15:17A miało być kusisz!!