Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
PRZYSZEDŁ CZAS NA LEPSZE JUTRO ?... + PYSZNY
PRZEPIS ! ;*

TAK . Motywacji pora nabrać , jestem na zwolnieniu więc miałam kiedy poćwiczyć , miałam też kiedy wpierniczyć wszystkie słodkości , więc mam pusto już w barku ;)
Na śniadanie dwie kanapki z szynką , pomidorem , ogórkiem i rzodkiewką + koktajl z jabłka , połowy banana , połowy kiwi z dodatkiem maślanki naturalnej . Było pysznie ;)
Na obiad będzie ogórkowa zblendowana , właśnie stygnie ...
Mam zamiar poćwiczyć dzisiaj znowu troszkę , próbuje tą  Chodakowską męczyć ale ona mnie tak denerwuje ze spazmy dostaje ta jej gadanina psychologiczna . eh !
Dzisiaj postawie na Mel B , bo prędzej do mnie przemawia ;)
Rano masaż nóg bańkami chińskimi +wcieranie oliwki  nie za długo , no ale było ;)
Stepperka nie chowałam z wczoraj bo mam zamiar na niego niebawem wskoczyć i pokazać mu , że wiem , że istnieje . Wczoraj kupiłam sobie blender , trafiłam na ostatni , akurat z wystawy go zabrałam , hihiiii ;) podoba mi się ;*
Drugie danie zapowiada się PAROWAROWO ... pół piersi z kurczaczka + ziemniak , kalafior i może sałatka z pomidorka ;) 

A teraz przepis ;)


                                   Shrekovy -owooocowy koktajl 



Składniki :
*banan 
*kiwi
*jabłko 

Sposób wykonania jest banalny ,obieramy banana i kiwi i  kroimy wszystko , jabłko powinno być ze skórką , wrzucamy do miski dolewamy pół szklanki maślanki naturalnej  , blendujemy blenderem  , GOTOWE ;) 

  • lenka148

    lenka148

    5 grudnia 2013, 16:10

    Grrr mój blender jest jakiś chiński, bo się ciężko zawsze jabłka blenduje... Ale i tak pysznie wygląda! :) Ja dzisiaj sobie robię szejka z truskaweczek mmm :)

  • neutralnaaa

    neutralnaaa

    5 grudnia 2013, 11:31

    Mmm jak smacznie i zdrowo ;) Mówisz ze ta skórka z jabłka sie dobrze zblenduje? Nie udławie się nią później? ;d ja wiem ,ze ma najwięcej witamin ale zawsze ją zjadam przy obieraniu i blenduję bez skórki;)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.