no głównie dla jaj
no bo niby po co?
aby opisywać moje wrażenia z treningu jak rzucam czule pod nosem jak mnie wpienia trener że nie dał mi chodaka tylko jakieś dziwne rzeczy i dupka nie rośnie
no i tak się nad tytułem zastanawiam:
1) przeróbka termiczna pączka w maśle na wersję light
2) jak zrobić pasztet z królika a dokładnie crewliqa bo takie pseudo tam mam
no bo wiadomo pasztet z zająca jeszcze lepszy ale ja trochę cywilizowane zwierzę
mniej paleo ale ostatnio nie pędzone na o6 :D
artosis
18 sierpnia 2015, 19:37hahhaha wybieram opcje nr 1 :D
VikiMorgan
18 sierpnia 2015, 19:41tak mi mów :)
VikiMorgan
18 sierpnia 2015, 19:43w piątek się zważę i zacznę prowadzić dziennik - do tego czasu konkurs na nazwe trwa i może być któraś z moich opcji a może być coś lepiej pasującego do mnie i mojego podejścia do tego