no dzis postanowilam uzupełnić minerały:
czyli nadziałam cukinie wątróbką kurzą (żelazo) (wątróbkę zmieszałam z mixem do burgerów drobiowych jaki dostałam na jednym ze szkoleń a w jego skład wchodzi kuskus, manna, pszenica, jęczmień, przyprawy ......) w sumie podobne miksy tylko bezglutenowe robię i sama na to wpadłam lol
na wierzch położyłam mozarelle (bogatą w wapń) i pomidory (oczywiście potas)
a obok pokrojone ziemniaki młode które później posole (elektrokity sód i potas)
czyli wracamy na dobre tory....
uprzedzam ze to cuda z deski zrób to sam i nie mam pojęcia czy daje się to zjeść :)
kuchnia fjużyn.
artosis
17 czerwca 2015, 21:28Hahha no niezle wynalazki :)
VikiMorgan
18 czerwca 2015, 01:13no nie powiem mi smakuje ale co ma nie smakować jak ja lubię wątróbkę zresztą ta wątróbka przez przyprawy i mix z kaszami i mąkami zmieniła zupełnie smak
Magduch2014
17 czerwca 2015, 21:05Musze powiedzieć,że też lubię watrobke i ten przepis wydaje się być bardzo ciekawy. Daj znać jak smakowało bo do tej pory robiłam tylko tradycyjną z dużą ilością cebuli :D
VikiMorgan
17 czerwca 2015, 21:08cebula wyszła dlatego nie ma - będzie smaczne bo uwielbiam wątróbkę a jak jeszcze @@@@ to już w ogóle mam chcicę na Fe- wątróbkę zmieliłam bardzo gładziutko nie podsmażałam więc zobaczymy co z tego wyjdzie.....
VikiMorgan
17 czerwca 2015, 21:21dobre to :)
Magduch2014
17 czerwca 2015, 21:31To będzie trzeba pokombinować :D a widzisz tuż przed spaniem narobilas mi ochoty na kurczeca;)
VikiMorgan
17 czerwca 2015, 21:33a wiesz jak dobrze sie spi po napchanym po brzegi kaudunie? serotoninka ulula cacy
Magduch2014
17 czerwca 2015, 21:36Ojej wiem bo wracając styrana z roboty pakuje tez pyszne rzeczy do mojego brzuszka;):D