Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Get down on it, You gotta feel it


dziś znów ponuro za oknem....ta pogoda mnie wykańcza....
Perspektywa spędzenia 2 dni w Warszawie, na nudnym szkoleniu, z jeszcze bardziej nudną szefową...to mnie przeraża
Nic to ..trzeba to ogarnąć, jeść w miarę fajne jedzenie,unikać shitów nie przejmować się niczym...

Jestem w miarę ogarnięta z dietą, choć zdarza mi się podjadać wieczorkiem. Jeszcze z tym walczę. Jest szansa, że gdy już poukładam się po urlopie to i miskę ogarnę. A póki co, takie lekkie rozprężenie.

Jadłospis na dziś :

 I - 3 łyżki twarożku z pomidorkami żółtymi, kawa z mlekiem

 II - activia naturalna, banan

 lunch - to co miało być wczorajszą kolacją - puree z kalafiora, jajko sadzone, pomidor z pietruszką

 obiadokolacja - 2 kawałki dorsza (niestety usmażony na odrobinie masła...jak przyrządzić dobrą rybę na parze????), kalafior z bułką, garść frytek z piekarnika

 przekąska - 4 śliwki, jabłko (też się zdziwiłam...), plaster pieczeni

Z ruchu będzie rower, bo wczoraj będą c na działce zakosiłam teściowej wiaderko. Dziś trzeba pojechać i oddać.

No i były wczoraj 3 papieroski. Ograniczam się, trudno mi..no bo ja lubię palić!!

Znów psychicznie jestem bliżej dna, znów mi się pomieszało w głowie...a myślałam, że się poukładałam na urlopie. Rzadko teraz rozmawiam z K. On więcej za granicą a ja...się pogubiłam trochę, no bo on zawsze mnie do pionu sprowadzał...Nic to, dam radę!

           

Uciekam..., poczytam jeszcze co u Was...




  • ewela22.ewelina

    ewela22.ewelina

    4 września 2013, 19:50

    u mnie pogoda troche lepsza... chociaz upałow juz nie bedzie:(

  • SYLWIULA.sylwia

    SYLWIULA.sylwia

    4 września 2013, 13:31

    Ja sie jeszcze z niczym za bardzo nie mogę ogarnąc a praca mnie wykańcza nerowo przynajmniej 3 ostatnie dni. Może jeszcze troche słonka nas podratuje. Cmok:)

  • Agujan

    Agujan

    4 września 2013, 12:56

    Nie wiem co mi się zadziało i jak to się robi :/ sama szukałam pstryczka długo ....

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.