Kupilam dzis indorka, worek na niego i inne jeszcze skladniki. Jutro "wybalsamuje" :) indorka. Powypoczywa sobie a w czwartek go do worka i do pieca :) na 2 i pol godzinki i gotowe. Wlasnie zobaczylam ile wazy 9 kg wow ciezar poprostu, a jak sobie tak pomysle ze zgubilam przeszlo takich 2 indorkow to sama w to nie wierze.
Ps. polecam piec indyka w worku jest wtedy bardzo soczysty,
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
okitoki
25 listopada 2008, 20:16Super czytam w Twoich myślach hi hi.Pierniczek super puszysty wychodzi.Ja go zawsze przekładam kremem jak torta i polewam czekoladą;))to mój specjał na Święta.A do sernika wsyp budyń w proszku ja zawsze kupuję waniliowy . Kupuję ser gotowy też waniliowy specjalny do serników;))A z zawodu jestem krawcową,A wypiekać lubię od dziecka;))A przepis na piernika mam od mojego męża babci;))Powodzenia w pieczeniu indorka hi hi nie zły ciężar