I nstepny dzien mija, a ja dalej dietkuje :) tak mnie bardzo kreci zeby sie zwazyc w sobote poniewaz wieczorkiem szykuje sie impeza urodzinowa i napewno skosztuje drineczka, torcika, i zapewne jeszcze cos dobrego. Z tego tez powodu boje sie ze waga podskoczy do gory, no ale bede sie trzymac nisko kalorycznych rzeczy.
Jestem bardzo ciekawa czy jedzac to samo co w zeszlym tygodo waga pojdzie do dolu, wiem ze bedzie mniej ale czy wogole sie ruszy.
sniadanko 8:45
kanapka 130
cherbatka 30
2 sniad 11:20
kanapka 150
kawa 60
lunch 14
jablko 50 kcal
16
serek 115
2 wassy 40
cherbata 30
20 :( troche zapozno n ale co zrobic pojechalam po zakupy i tak jakos zeszlo
warzywa 120 kcal
total dnia narazie 725
troszke malo mi wyszlo moze jeszcze sobie schrupie cherbatke i batonika ( 150) kcal
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
ktosiaaa
31 października 2008, 13:17organizm sie meczy, spowalniasz przemiane materii. Moze warto choc sniadanie wzbogacic o 200 kcal? Trzymam kciuki za dalsze sukcesy
lenka23de
30 października 2008, 22:39Spokojnie,kochana,spokojnie!!!Napewno bedziesz miala wszystko pod kontrola.MIlej imprezy:)
okitoki
30 października 2008, 22:15Ależ proszę bardzo;)))) Rogale drożdżowe 1 kg mąki 15 dag drożdży 2 margaryny (0,5kg) 3 łyżki kwaśnej śmietany 3 łyżki cukru 3 jajka Nadzienie- marmolada Drożdże , margarynę ,śmietanę , jajka , i cukier wymieszać mikserem , dodać mąkę i wyrobić ciasto . Dobrze wyrobione ciasto podzielić na części ,każde rozwałkować i podzielić na trójkąty przekładać marmoladą i formować rogale .Posmarować roztrzepanym jajkiem . Piec 20-30 minut w 180*-200*C ( na złoty kolor ) Gotowe posypać cukrem pudrem . Ciasto wałkuję na grubość ok. 0,5 cm i z tego przepisu wychodzi mi średnich rogali 50-60 sztuk,a malutkich więcej.Cały 1 kg mąki idzie do wyrobienia ciasta,musisz mieć jeszcze dodatkowo mąkę na podsypanie i rozwałkowanie ciasta.Ja po uformowaniu rogali nakłuwam je wykałaczką,żeby nie popękały i blachę smaruj smalcem wtedy świetnie od niej odchodzą.Powodzenia i życzę smacznego
gochat
30 października 2008, 16:45jestem w szoku!!! Mozna tyle schudnąć? Pozdrawiam