Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
154


02.05.12

DZIEN STO PIECDZIESIATY CZWARTY

WAGA: 63.20 KG ( 0.00 KG)
MENU

SNIADANIE-7.00-306 kcal
                                    B-9.10 g/T-9.00 g/W-50.50 g/Bl-9.90 g

platki (40 g-146 kcal), siemie ( 5 g-27 kcal), otreby (7 g-25 kcal), morela (8 g-23 kcal), sliwka (5 g-13 kcal), mleko migdalowe (200 ml-48 kcal), kawa z mlekiem (100 ml-24 kcal)






TRENING-9.00
rozgrzewka-5 min-cross trainer
3 serie: lunges na pol pilce x 8 x 2 nogi/pompki x 15/podnoszenie 25 kg x 20
3 serie: arabeska x 8 x 2 nogi/na pilce przyciaganie x 15/pol langes z ciezarkami 2,5 kg x 10 x 2 nogi
3 serie: przyciaganie rury w kucki x 6 x 2 rece/przenoszenie pilki 5 kg x 20

PLYN IZOTONICZNY-39 kcal
W-8.50 g

II SNIADANIE-10.00-294 kcal
B-13.70 g/T-1.20 g/W-64.20 g/Bl-8.80 g

ryz brazowy (50 g-161 kcal), borowka (50 g-29 kcal), maliny (50 g-15 kcal), jogurt (150 g-89 kcal)

OBIAD-13.00-293 kcal
B-15.10 g/T-11.40 g/W-34.40 g/Bl-3.70 g

makaron szpinakowy (40 g-142 kcal), jajko (60 g-83 kcal), brokul (100 g-27 kcal), oliwa (5g-41 kcal)
czerwona herbata

PODWIECZOREK-16.00-270 kcal
B-27.60 g/T-2.70 g/W-37.20 g/Bl-6.80 g

kurczak (70 g-106 kcal), kasza jeczmienna (40 g-131 kcal), marchew (50 g-14 kcal), pietruszka (50 g-19 kcal)

KOLACJA-19.00-254 kcal
B-30.68 g/T-7.40 g/W-19.94 g/Bl-6.50 g

pstrag wedzony (125 g-170 kcal), penne (20 g-57 kcal), fasolka (100 g-27 kcal)
herbata z pokrzywy

PODSUMOWANIE:1456 KCAL
B-96.18 G
T-31.70 G
W-214.74 G
BL-35.70 G

5,2 L WODY

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.