30.04.12
DZIEN STO PIECDZIESIATY DRUGI
WAGA: 63.90 KG (+0.10 KG)
MENU
SNIADANIE-7.00-366 kcal
B-11.50 g/T-14.40 g/W-52.00 g/Bl-13.10 gplatki (40 g-146 kcal), siemie (5 g-27 kcal), otreby (10 g-36 kcal), migdaly (10 g-57 kcal), morela (10 g-28 kcal), mleko migdalowe (200 ml-48 kcal), kawa z mlekiem (100 ml-24 kcal)
TRENING-9.00
sprint interwalowy-3 min 8.50-rozgrzewka/3 x 13.00 x 1 min/3 x 12 x 1 min/8.50 x 2 min
3 serie:
przenoszenie rury x 20/stepper-przyciaganie kolan x 40/wytrzymanie
cross trainer
10 min-1 min-8/1 min 15
PLYN IZOTONICZNY-39 kcal
W-8.50 g
II SNIADANIE-10.00-305 kcal
B-13.10 g/T-3.10 g/W-63.50 g/Bl-8.40 g
ryz brazowy (50 g-161 kcal), jogurt (150 g-99 kcal), maliny (42 g-12 kcal), borowki (58 g-33 kcal)
OBIAD-13.00-306 kcal
B-26.65 g/T-5.20 g/W-35.85 g/Bl-4.35 g
krewetki (90 g-83 kcal), makaron szpinakowy (40 g-142 kcal), warzywa orientalne (150 g-40 kcal), oliwa (5 g-41 kcal)
czerwona herbata
PODWIECZOREK-16.00-264 kcal
B-28.20 g/T-2.50 g/W-35.10 g/Bl-6.40 g
kurczak (70 g-106 kcal), kasza jeczmienna (40 g-131 kcal), fasolka (100 g-27 kcal)
KOLACJA-19.00-298 kcal
B-29.66 g/T-13.70 g/W-16.44 g/Bl-4.62 g
losos (115 g-173 kcal), penne pelnozirnisty (20 g-57 kcal), brokul (100 g-27 kcal), oliwa (5 g-41 kcal)
herbata z pokrzywy
PODSUMOWANIE: 1578 KCAL
B-109.11 G
T-38.90 G
W-211.39 G
BL-36.87 G
ok. 5 L WODY