DZIEN STO CZTERDZIESTY DZIEWIATY
WAGA: 63.50 KG (-0.00 KG)
MENU
SNIADANIE-7.00-351 kcal
B-13.20 g/T-14.10 g/W-46.60 g/Bl-10.80 gplatki (30 g-110 kcal), siemie (5 g-27 kcal), otreby (10 g-36 kcal), migdaly (10 g-57 kcal), pol moreli (7 g-20 kcal), sliwka (3 g-8 kcal), mleko migdalowe (200 ml-48 kcal), kawa z mlekiem (100 ml-45 kcal)
herbata biala z gruszka
TRENING-9.00
rozgrzewka-cross trainer-2 min
wioslowanie-4 x 500 m
2 serie:
TRX przyciaganie kolan x 15/TRX podnoszenie bioder x 12/TRX pompki x 15/TRX podciaganie x 15/maszyna wibracyjna-1 min/maszyna wibracyjna przysiady x 25/brzuszki x 15/maszyna wibracyjna przyciaganie kolan x 40/pilka wytrzymac 1 min
wchodzenie na 60 pietro
PLYN IZOTONICZNY-39 kcal
W-9.50 g
II SNIADANIE-10.00-228 kcal
B-11.40 g/T-0.90 g/W-45.80 g/Bl-4.30 g
ryz brazowy (30 g-97 kcal), jablko (75 g-35 kcal), jogurt (150 g-89 kcal), borowki (12 g-7 kcal)
OBIAD-13.00-270 kcal
B-25.50 g/T-5.05 g/W-28.65 g/Bl-4.05 g
makaron szpinakowy (30 g-106 kcal), krewetki (90 g-83 kcal), warzywa orientalne (150 g-40 kcal), oliwa (5 g-41 kcal)
PODWIECZOREK-16.00-216 kcal
B-16.90 g/T-6.10 g/W-28.50 g/Bl-5.70 g
klopsik z indyka (64 g-88 kcal), kasza gryczana (30 g-101 kcal), fasolka (100 g-27 kcal)
KOLACJA-19.00-234 kcal
dorsz (150 g-117 kcal), pomidor (50 g-8 kcal), ogorek (50 g-7 kcal), 3 Ryvity (102 kcal)B-30.20 g/T-1.60 g/W-23.40 g/Bl-5.40 g
PODSUMOWANIE:1338 KCAL
B-97.20 G
T-27.75 G
W-182.45 G
BL-30.25 G
6 L WODY