MENU
SNIADANIE-8.00-356 kcal
25 g | | 15 kcal | ||||
50 g | | 14 kcal | ||||
50 g | | 37 kcal | ||||
10 g | 27 kcal | |||||
80 g | 69 kcal | |||||
10 g | 57 kcal | |||||
5 g | 27 kcal | |||||
30 g | 110 kcal | |||||
herbata z pokrzywy
TRENING-10.00
rozgrzewka na cross treinerze- 3 min
wioslowanie-4 x 500 m
sprint interwalowy- 6 x level 5/30 s;level 8.50/1.30 s;level 12/1 m
3 x 20 x 2 nogi -podnoszenie ciezarka 3 kg w zgieciu kolan/ 3 x 15 x 2 rece-na pilce tylko glowa, nogi razem, biodra do gory i podnoszenie ciezarka 3 kg/ 3 x 10 x 2 rece -tlow na pilce, gorna czesc ciala podniesiona i podnoszenie 1 kg
PLYN IZOTONICZNY W TRAKCIE TRENINGU-78 kcal
II SNIADANIE-11.00-169 kcal
75 g | 45 kcal | |||||
90 g | 25 kcal |
37 g | 93 kcal | |||||
10 g | 6 kcal |
OBIAD-13.30-272 kcal
100 g | 27 kcal | |||||
70 g | | 97 kcal | ||||
30 g | 107 kcal |
|||||
5 g | 41 kcal |