Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Kurczak z zieloną fasolką i czerwoną cebulką na
parze


Lekki obiad na jesienne popołudnia. Kurczak gotowany na wodzie, a warzywa na parze z kurczaka (drugie piętro garnka). Kompozycja smakowa bardzo do siebie pasuje. Obiad wg zasad Montignaca. Łatwe i szybkie wykonanie a także smaczne. Polecam, smacznego :)

  • MARCELAAAA

    MARCELAAAA

    19 października 2013, 19:57

    Uwielbiam takie jedzenie tylko gdzie jakieś przyprawy :)Ja nie moge żyć bez przypraw :)

  • sangwiniczek

    sangwiniczek

    19 października 2013, 19:43

    Słuszna uwaga... już zmieniam tytuł wpisu :)

  • motiviann

    motiviann

    19 października 2013, 18:51

    a gdzie sa szparagi? ...bo widze zielona fasolke na talerzu

  • sangwiniczek

    sangwiniczek

    19 października 2013, 18:46

    Tak, pychotka :) Zgadzam się :) I jaka syta jestem po tym :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.