Więc:
to jest NAJTAŃSZA I NAJŁATWIEJSZA potrawa ;)
wszystko wrzucamy do gotującej się wody (1/2 kalafiora , 2 marchewki, cebulę -małą, 2 kostki rosołowe )
gotujemy tak aby wywar lekko wyparował,
w sumie to się nam kalafior mało co nie rozgotuje ale to nic ;)
Odlewamy wywar.
Na oko wlewamy (u mnie 1/2) z powrotem do warzyw i blenderem robimy swoje ;)
ja lubię typowy krem więc wystarczyło mi 1/2 szklanki wywaru ;))
Aha - PYSZNEEE
aurelia.anita
20 marca 2011, 16:13super przepis:) bardzo przydatny...........na pewno pyszny:):) i zdrowy ..........same naj naj o nim można pisać.......wypróbuję na 100%
bekaa
19 marca 2011, 15:00wygląda pysznie, bardzo fajny przepis, muszę spróbować jak będę miała dzień warzywny!