Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
ile to razy


Nie pamiętam dokładnie ile razy mówiłam a nawet robiłam i wszystko spadało na łeb i szyję. Czemu? Pewnie z tego samego powodu co większości odchudzającej się populacji... brak konsekwencji oraz sposobu odżywiania raz na całe życie.

Dziś zrobiłam menu na cały tydzień.

Sniadanie, 2 śniadanie, obiad, kolacja, podwieczorek i tego mam zamiar się trzymać bezwzględnie.

Od jakiegoś czasu chodzę na siłownię tzn. na spinning 2-3 razy w tygodniu oraz na zajęcia dodatkowe:

pilates, spalanie +brzuch, czy body cośtam

Zrobiłam rachunek sumienia po raz enty i zobaczymy.Mój cel, to już w majowy długi weekend wyskoczyć w czymś ekstra...

  • ertna

    ertna

    16 lutego 2015, 10:06

    Trzymam kciuki...powodzenia :)

  • katy-waity

    katy-waity

    16 lutego 2015, 01:40

    ps. zastanawia mnie tylko dlaczego uparlas sie na dukana (notka nizej) skoro sie nie sprawdzil (notka jeszcze nizej z 2012 roku) -Dukan nie uczy nowych nawykow, nie sposob jak dukanie jesc caly czas, a o to chodzi w dobrej diecie..

    • pola11

      pola11

      16 lutego 2015, 23:05

      Komentarz został usunięty

    • pola11

      pola11

      16 lutego 2015, 23:05

      tym razem ani słowa o dukanie nie napisałam

    • katy-waity

      katy-waity

      16 lutego 2015, 23:44

      aaa bo tam notatka nizej jest z 2014 rok:) sprzed roku, a ja autoamtycznie uznalam ze slowa "Od dwóch dni jestem na dukanie." są ze stycznia tego roku ;)

    • pola11

      pola11

      17 lutego 2015, 19:49

      nom.na dukanie dużo schudłam, ale sie rozchorowalam a kg wrocily, bo powrocilam do dawnych nawyków

  • katy-waity

    katy-waity

    16 lutego 2015, 01:38

    to prawda konsekwencja jest najwazniejsza, i zmiana nawykow, wtedy nawet jesli jednego dnia wskoczy kilka np slodkosci to jest szansa ze nastaepnego dnia wrocimy na dobre tory, a nie stary scenariusz przez kolejne tygodnie "hulaj dusza piekła nie ma";)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.