Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
podsumowanie tygodnia


mam zamiar robić co tydzień takie podsumowanko.uaktualniłam pasek wagi.niestety po świętach przybyło to i owo.teraz biorę się porządnie do roboty.

a więc :

ruch :

- stepper -8000 kroków

- 950 brzuszków

muszę włączyć jeszcze ćwiczenia na ramiona.

dzisiejsze jedzonko :

- śniadanie: serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem, kromka razowca

- II śniadanie: jogurt z ziarnami

- obiad: kurczak z warzywami , ryż

- podwieczorek: pomarańcza

- kolacja : kromka razowca z szynką i ogórkiem, 4 oliwki

dodatkowo woda.

dieta Dukana poczeka do mojego powrotu z nart.w sobotę wybieramy się na narty , więc przez tydzień będę zmuszona jeść to ,co podadzą w pensjonacie. postaram się ograniczyć porcje.

 

  • Magdziora1978

    Magdziora1978

    11 stycznia 2010, 21:13

    Dziękuję za miłe słowa... Ps. Polecam Dukana przynajmniej narazie... (stosuję go dopiero tydzień)

  • aurelia.anita

    aurelia.anita

    11 stycznia 2010, 20:39

    Hejka! dzieki za pozdrowionka ale za powodzonka podziękuje jak dojdę do celu. Ps.: Tobie też życzę powodzonka a przede wszystkim wytrwałości w postanowieniach. Trzymaj się.

  • carmen83

    carmen83

    11 stycznia 2010, 12:31

    Witam, w dniu dzisiejszym rozpoczynamy II etap ćwiczeń wyszczuplająco-modelujących. Zasada jest prosta: ćwiczymy w domu (mamy własny zestaw ćwiczeń) , chwalimy sie bwynikiem na naszym forum (zdobywamy punkty) a co jakiś czas ogłaszamy DEBEŚCIAKA - osobę która w danym okresie zdobyła najwiecej punktów (najsolidniej ćwiczyła). W niedzielę 10.01.2010 wyzerowaliśmy stan punktowy, ogłosiliśmy 3 DEBEŚCIAKÓW i dziś zaczynamy od nowa :) Wszelkie informacje dostępne są w temacie ZASADY DZIAŁANIA na forum naszej grupy wsparcia. Oto link do grupy gdzie można sie do nas zapisac : http://vitalia.pl/index.php/mid/89/fid/1034/diety/odchudzanie/group_id/13046 W IMIENIU CZŁONKÓW GRUPY SERDECZNIE ZAPRASZAM OSOBY ZDECYDOWANE NA WSPÓLNE ĆWICZENIA

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.