To jest to ciasto o które tak pytałyście ;) Babeczki też po prostu wlałam część do formy cześć do foremek ;)
Jeśli chodzi o smak, nie jest genialne , ale jest dobre, szczególnie zimne, mi smakowało,
ale nie popadłam w zachwyt jak to czasem bywa ;)
Natomiast proporcje makro są bardzo ładne, dużo białka.
Następnym razem na pewno coś zmienię, miód dałam lipowy-dam inny,
zamiast wanilii dałam aromat-dam wanilię, oleju dam mniej.
ALE z drugiej strony przy tych proporcjach i składnikach
CIASTO MA IDEALNĄ KONSYSTENCJĘ,
nie wyschło po kilku dniach, giętkie, elastyczne, zobaczcie jak idealnie odbiło nawet wzór malutkich silikonowych foremek. Ogólnie piekę zawsze w silikonowych formach i każdemu polecam, niczym nie smaruje a ciasto nigdy nie przywiera.
Magdalena762013
21 stycznia 2015, 18:59Dzieki za fajny pomysl!
neutralnaaa
21 stycznia 2015, 20:24daj znać gdybyś czasem robiła, ciekawa jestem Twojej opinii ;)
Magdalena762013
21 stycznia 2015, 20:40Na pewno dam znac.