Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Przepis na wątróbkę po węgiersku. Na życzenie
duszki :D
3 września 2011
na odrobinie oleju podsmażyć cebulę , dodać wcześniej pokrojoną w paski wątróbkę drobiową.smażyć, czesto mieszając, w razie co można dodać odrobinę wody.doprawić solą, pieprzem ziołowym oraz 3 łyżeczkami papryki słodkiej w proszku. na sam koniec jak już wątróbka będzie gotowa dodać stopniowo jogurt naturalny szybko mieszając ,żeby się nie zważył... i to cała filozofia :D bardzo szybkie i nie drogie danie :D Smacznego
duszka189
3 września 2011, 20:35Świetny przepis wypróbuję bo mam akurat wątróbkę w zamrażarce, tylko zamiast oleju użyję oliwy z oliwek
owca102
3 września 2011, 10:34dzięki za ten przepis! właśnie od 2 dni chodzi za mną wątróbka, ale nie wiedziałam jak się do niej zabrać :)