Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Przepis na wątróbkę po węgiersku. Na życzenie
duszki :D


na odrobinie oleju podsmażyć cebulę , dodać wcześniej pokrojoną w paski wątróbkę drobiową.smażyć, czesto mieszając, w razie co można dodać odrobinę wody.doprawić solą, pieprzem ziołowym oraz 3 łyżeczkami papryki słodkiej w proszku. na sam koniec jak już wątróbka będzie gotowa dodać stopniowo jogurt naturalny szybko mieszając ,żeby się nie zważył... i to cała filozofia :D bardzo szybkie i nie drogie danie :D Smacznego 
  • duszka189

    duszka189

    3 września 2011, 20:35

    Świetny przepis wypróbuję bo mam akurat wątróbkę w zamrażarce, tylko zamiast oleju użyję oliwy z oliwek

  • owca102

    owca102

    3 września 2011, 10:34

    dzięki za ten przepis! właśnie od 2 dni chodzi za mną wątróbka, ale nie wiedziałam jak się do niej zabrać :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.