Postaram się tutaj głównie pisać co jadłam i co ćwiczyłam oraz w miarę możliwości będę dodawała zdjęcia.
Tak, więc dzisiejsze menu:
ŚNIADANIE
omlet z 2 jajek z płatkami owsianymi, słonecznikiem, sezamem, kilkoma morelami, łyżeczką miodu i cynamonem. Usmażyłam go na odrobinie masła i posmarowałam domowym dżemem z czarnej porzeczki.
kawa z mlekiem
II ŚNIADANIE
2 kanapki z chlebem orkiszowym mocnoziarnistym i chudą wędliną
zielona herbata
szklanka soku z jabłek i marchwi świeżo wyciśniętego w sokowirówce
OBIAD
miseczka zupy burakowej
mały gołąbek gotowany na parze, 1/3 woreczka kaszy gryczanej, garść zielonej fasolki szparagowej
KOLACJA
2 kanapki z chlebem orkiszowym pełnoziarnistym z serem białym półtłustym i miodem i kapką dżemu porzeczkowego
1 kubek kakao bez cukru