Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
menu 03.07.2014


MENU
1. owsianka z orzechami, migdałami i jabłkiem
2. faszerowana papryka
3. faszerowana papryka, łosoś wędzony, jajka, chleb

1800 kcal

TRENING
rowerek 10 min.
1. push press 5 x 8-10, 60 sek. 
10x21kg / 10x26kg / 10x26kg / 8x29kg 
2a. przysiad przedni 3x12-15, bez przerwy 
15x41kg / 12x41kg / 12x41kg 
2b. przysiad bułgarski (hantle po 12kg) 3x12-15, 90 sek. przerwy 
12x24kg / 12x24kg / 10x24kg 
3. ściąganie drążka górnego do klatki szeroko 4x8-10, 60 sek. 
10x38kg / 10x40kg / 10x42kg / 8x42kg 
4."jeżyki" na brzuch 3x15-20, 60 sek. 
20x25kg / 17x25kg / 15x25kg 

  • rusz.w.roz

    rusz.w.roz

    4 lipca 2014, 21:47

    A mnie zastanawia jedno - jak to jest, że wytrzymujesz o 3 posiłkach i nie czujesz głodu?

    • megan292

      megan292

      5 lipca 2014, 12:22

      Pewnie, że wczoraj byłam głodna. Ale jak się komuś nagle zachciewa robić paprykę faszerowaną, którą się jednak robi dwa razy dłużej niż zwyczajną grillowaną pierś z ryżem, to się najpierw przez godzinę umiera z głodu, a potem się człowiek nażera jak prosiak jedząc dwie papryki naraz.... Tak więc wczoraj po obiedzie dłuuugo nie byłam głodna, wiec potem zjadłam już tylko kolację. Takim sposobem wyszły mi wczoraj trzy posiłki, ale zazwyczaj jem 4 lub nawet 5.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.