Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
menu 29.05.2014


MENU
śniadanie: jaglanka z orzechami, migdałami i jabłkiem
II śniadanie: 2 kanapki z wędzonym łososiem, pomidor
obiad: karczek, ziemniaki, sałata 
podwieczorek: 2 kanapki ze schabem, puszka tuńczyka, pomidor
kolacja: pierś kurczaka, jabłko

1800 kcal

TRENING
martwy ciąg 5x8-10 60sek przerwy, 41kg, 51kg, 61kg, 66kg, 71kg
przysiad przedni 3x12-15 bez przerwy, 41kg
wyciskanie sztangielek na klatkę skos góra 4x 8-10 60 sek, hantle po 10kg
wiosłowanie sztangą w opadzie 4x8-10 60 sek., 41kg
hip thurst, 41kg

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.