MENU
I śniadanie: owsianka z orzechami, migdałami, rodzynkami i jabłkiem
II śniadanie: sałatka warzywna, świeżo wyciskany sok z pomarańczy i grejpfruta
obiad: tortilla z warzywami i grillowanym kurczakiem
podwieczorek: baton proteinowy, kanapka z powidłami śliwkowymi
kolacja: kanapka z serem pleśniowym, grillowana pierś kurczaka z warzywami
1890 kcal
TRENING
10 min. rower
martwy ciąg na prostych nogach, 41kg, 51kg, 61kg, 71kg
hip thurst, 31kg
wiosło sztangą w opadzie tułowia, 41kg
wznosy ramion bokiem w opadzie tułowia, hantle 4kg
wyciskanie siedząc, hantle po 10kg
odwrotne pompki, 15-10-10
uginanie ramion ze sztangą, 16kg
V (na drabince, z prostymi nogami), 10-10-8
ośle wspięcia, 15-15-15