Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
menu 11.05.2014


MENU
śniadanie: owsianka z orzechami i jabłkiem
obiad: 3 pieczone podudzia kurczaka bez skóry, pieczone ziemniaki, bakłażan z pomidorami
podwieczorek: 2 kawałki sernika
kolacja: 2 kanapki z wędzonym łososiem

2020 kcal

TRENING popołudniowy
10 min. bieżnia
przysiad goblet, hantla 14kg, 16kg, 18kg
MC na prostych nogach 41kg, 51kg, 61kg
drążek do klatki 32kg
drążek do karku 32 kg
wyciskanie hantli ławka pionowa, hantle po 10kg
francuskie wyciskanie zza głowy leżąc, sztanga 16kg
uginanie ramion z hantlami na przemian z supinacją nadgarstka, hantle po 8 kg

TRENING wieczorny
1h gry w squash'a

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.