Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Menu 7, 8 maj 2020


Czwartek 7 maj 2020     1960 kcal    62B    85T    231W

Śniadanie: 2 kromki chleba żytniego z masłem i masłem orzechowym/z nerkowców + 2 kiwi

II śniadanie: Smoothie ze szpinaku, pomarańczy, jabłka

Obiad: Sos jak do spaghetti z mięsem wołowym, kasza gryczana, groszek zielony

Deser: 70 g lodów bakaliowych + polewa toffi

Kolacja: Mało bo było późno: 2 łyżki hummusu, kawałek papryki, mała gruszka

.

Piątek 8 maj 2020    2070 kcal  101B   97T   199W

Śniadanie: Kromka chleba żytniego z masłem i cebulką, 3 kiełbaski, papryka, rzodkiewka, musztarda, ketchup

II śniadanie: Smoothie ze szpinaku, jabłka i 2 kiwi

Obiad: Zupa szczawiowa z 1 jajkiem, kawałkiem kurczaka z rosołu i groszkiem

Deser: Galaretka, trochę lodów

Kolacja: Kromka chleba żytniego z serkiem naturalnym i łososiem, jajko na twardo z majonezem, papryka, ogórek, rzodkiewka

.

Trening 36 minut:

Rowerek 27 minut

Schody 9 minut


Jakoś ciężko mi robić zdjęcia każdego z posiłków, więc są wybiórczo :)

  • aska1277

    aska1277

    8 maja 2020, 21:11

    Brawo za trening, menu kolorowe apetyczne.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.