Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dieta kapusciana


Wrocilam od lekarza. Mam zakwaszony organizm, masa sciska organy, woda sie gromadzi, stad wszystkie dolegliwosci.

Kazala robic diete, jak schudne 20 kilo zrobimy wyniki i porownamy.

Mam robic tak:

Od poniedzialku dieta kapusciana, czyli zupa kapusciana na 7 dni

Potem nastepne 21 dni 3 posilki dziennie i tylko 2 razy w tygodniu sniadanie z weglowodanami, obiad i kolacja juz bezweglowodanowa

Nasteopny miesiac to samo.

Az spadne do 65 kilo.

Nie wiem ile waze, mysle, ze okolo 95-97 kilo.

Zwaze sie w poniedzialek. I w poniedzialek start. I to juz na powaznie, bo grozi mi niewydolnosc organow,

W srode krew i mocz a po 20 kilo porownamy.

Dostalam na pierwsze 5 dni tabletki na odwodnienie a potem juz sama kapusta ma pomoc :)

  • Kenzo1976

    Kenzo1976

    10 lipca 2014, 20:11

    Bała bym się efektu jojo potem ... ale lekarzem nie jestem .

  • shandrill

    shandrill

    10 lipca 2014, 19:45

    ja musialam przejsc na diete przeciwgrzybicza ze wzgledu na to ze paciorkowce dwa tygodnie temu zaataowaly mi stawy i nie moglam autetycznie wstac z lozka, teraz moge jesc tylko warzywa,miesko i jaja,zadnych owocow bo maja cukier zadnej skrobi, ale plus taki ze schudlam juz 5 kilo! tylko ze strach przed kolejnym takim atakiem zupelnie odbiera mi apetyt na niedozowlone produkty

  • kikachu

    kikachu

    10 lipca 2014, 19:14

    a który "mądry" lekarz Ci to zalecił?? Zalecam wizyte u dietetyka, który się zna na żywieniu...

  • cococream

    cococream

    10 lipca 2014, 18:43

    cięzko będzie..

  • ksiezniczka

    ksiezniczka

    10 lipca 2014, 18:15

    a na tej zupie kapuścianej to masz być cały dzień, czy tylko na obiad? W sumie teraz już masz na prawdę wielką motywację. Pamiętam ze jak ja miałam 90kg to waga spadała jak szalona, więc szykuj już mniejsze ciuszki)))

  • laizab

    laizab

    10 lipca 2014, 17:16

    A może dieta warzywna dr.Dąbrowskiej? Polecam.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.