witajcie milo.no dwa dni minely,i w pasie 1 cm mniej,tak sie ciesze...od wagi stronie jak najdalej bo ciagle komunikat,,prosze wchodzic pojedynczo,,wejde na nia dopiero w poniedzialek,dzis na sniadanko zjadlam 2kromki chleba wielozairnistego 60gr,serek naturalny z piatnicy 75 gr i kawa zbozowa z mlekiem,,i na drugie sniadanko przyszykowane juz i zwazone jablko..na obiadek rybka i surowka z kapusty kiszonej...jak robicie taka surowke wazycie kazde warzywo i potem przeliczacie kcal?bo czasem trudno znalezc tabele z kcal dla takich surowek,,chyba tak zrobie,powaze wszystko i potem sobie przeliczee
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
nesi25
20 stycznia 2016, 13:24Ja robię takie surówki na oko. Bez przesady. Nie zaprzątaj sobie głowy takimi szczegółami :)
Retsina
20 stycznia 2016, 11:55Haha , super wpis . no i tak waga....mi też się zdaję że ktoś za mną stoi na wadze :P
e1272
20 stycznia 2016, 10:58Hi, hi - humor CI dopisuje, super :) A propos ważenia produktów to jeszcze nie doszłam do takiej perfekcji, żeby wszystko ważyć, robię wszystko na oko, bo szału dostaję z tym liczeniem, ważeniem i mierzeniem. Na początek jednak chyba dobrze jest zważyć, żeby wiedzieć mniej więcej, jakie proporcje stosować. Niektóre osoby z powodzeniem stosują też Fitatu do wyliczania wartości kalorycznej.