Dla tych ,którzy się interesują podaję :zupy gotuję na bazie piersi z kurczaka lub indyka na 3 litry wody tak około 60 -70 deko pokrojone w kostkę do tego 3 pietruszki, 4 marchewki ,białą część pora połowa małej selery i ziemniaki lub zamiast ziemniaków 2 woreczki kaszy wrzucam i do tego albo ogórki albo kapusta albo grzyby suszone albo słoik pomidorów swoich zaprawionych albo coś innego ,zup nie zaciągam niczym, dodaję tylko łyżkę lub dwie masła, zostawiam sobie na jeden dzień a reszta w słoiki i do góry dnem bo jak nie będę miała czasu to otworzę i odgrzeję. Trochę się inspiruję przepisami Moniki Honory a trochę wymyślam sama, ale jedno jest pewne,że zupy muszą być 50:50 czyli połowa gęstego a połowa rzadkiego , pozdrawiam
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Elamela.gd
7 stycznia 2020, 10:57powodzenia na tych zupkach, próbowałam, ale wytrzymałam chyba 3 dni tylko
lena67
7 stycznia 2020, 11:54dziękuję
Naturalna! (Redaktor)
7 stycznia 2020, 10:21Zjadłabym jakąś dobrą zupę 🤔😀 jaką polecasz? Która wg Ciebie najsmaczniejsza?
lena67
7 stycznia 2020, 11:54ja najbardziej lubię krupnik i grzybową
Naturalna! (Redaktor)
7 stycznia 2020, 13:38Narobiłaś mi smaka ;)
Karampuk
7 stycznia 2020, 09:01smacznego
lena67
7 stycznia 2020, 11:54dziękuję