Waga | B | T | W | Bł. | Kcal |
---|
I śniadanie | |||||||
Pieczywo chrupkie żytnie | g | 2,2 g | 0,5 g | 11,2 g | 2,9 g | 63 kcal | |
Serek wiejski naturalny | g | 11 g | 5 g | 2 g | 0 g | 97 kcal | |
Ogórek | g | 0,3 g | 0 g | 1,3 g | 0,2 g | 6 kcal | |
II śniadanie | |||||||
Pieczywo chrupkie żytnie | g | 0,1 g | 0 g | 0,6 g | 0,2 g | 4 kcal | |
Serek wiejski naturalny | g | 11 g | 5 g | 2 g | 0 g | 97 kcal | |
Ogórek | g | 0,3 g | 0 g | 1,3 g | 0,2 g | 6 kcal | |
Obiad |
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem | g | 12 g | 17,7 g | 11 g | 0,9 g | 248 kcal | |
Kiełbasa śląska | g | 9,2 g | 7,7 g | 0 g | 0 g | 105 kcal | |
Chleb pszenny | g | 3,4 g | 0,6 g | 21,7 g | 1,1 g | 103 kcal | |
Podwieczorek |
Cukierki raczki | g | 0,3 g | 0,6 g | 4,7 g | 0 g | 26 kcal | |
Wódka | g | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g | 55 kcal | |
Kolacja | |||||||
Sałatka z brokułem, fetą i migdałami | g | 12,2 g | 19,2 g | 13,6 g | 5 g | 262 kcal |
Podsumowanie kalkulatora: | 950 g | 67,5 g | 72,8 g | 102,4 g | 11,1 g | 1376 KAL |
ZROBIONY SKALPEL -300 KAL
RAZEM 1076 KAL