Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
SŁONECZNE BURGERY


SŁONECZNE BURGERY

składniki:

2 szklanki nasion słonecznika,namoczonego przez 6-8 godzin

1/2 szklanki marchwi

1/2 szklanki selera

3 cebulki dymki,pokrojone

1 czerwona papryka,pokrojona

1/4 szklanki świeżej bazylii

1/4 szklanki natki pietruszki

przyprawy do smaku

Wszystkie składniki zmiksować.Uformować płaskie kotleciki i wstawić do dehydratora na 35C ,na 12-24 godziny,aż wyschną.W czasie schnięcia kotleciki obracać na drugą stronę po 6 godzinach.


http://www.surawka.webd.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=383&Itemid=18

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.