Uwielbiam wszystkie te składniki, dodałam jeszcze troche szpinaku który został mi z wczoraj i wyszło obłędne....mmmmm....a rodzince też smakuje
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
martiniss!
18 kwietnia 2018, 14:12To danie na zimno? Jak to łączysz? Sosem? Zdradź proszę :)
Kallinea90
18 kwietnia 2018, 14:45nie, jest na ciepło, makaron gotuje al dente, pieczarki podsmazyłam i na końcu dodałam szpinak który mi został, podprawiłam solą pieprzem. Szparagi z rzodkiewkami ugotowałam na parze, później wszystko ze sobą wymieszałam i podprawiłam i to wszystko ;)