Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
FOTOMENU/125/...w końcu jest...


CZEŚĆ!

...w końcu przyszła ta @....w końcu,ponieważ mam dość tego wilczego apetytu, wzdętego brzucha i w ogóle tych wszystkich objawów
...tylko ,że teraz znowu brzuch mnie boli,ale jutro będzie lepiej!
...wszystkie dolegliwości miną i wrócę do ćwiczeń...przynajmniej mam taką nadzieję...no i nie będę tyle jadła!!!

***

Nie dość ,że źle się dziś czuje to jeszcze spędziłam 2,5 godz. w kościele!!!...byłam z córcią na próbach do komunii...chciałabym już tę uroczystość mieć z głowy...ale do 26 maja jeszcze trochę czasu zostało

***


MENU:

-śniadanie godz.8.00
kanapki z twarożkiem miodowym president i marchewka


-II śniadanie godz.11.00

deserek bananowo-jogurtowy z cappuccino i jabłkiem


-obiad godz.14.00
makaron z suszonymi pomidorami i serkiem mascarpone
PRZEPIS:
http://www.tysiagotuje.pl/2012/11/penne-z-mascarpone-i-suszonymi.html


-podwieczorek godz.16.00
pół jabłka

-kolacja godz.18.30

chudy twaróg z mlekiem sojowym waniliowym i cynamonem


Do picia zielona i czerwona herbata oraz woda.


***

ĆWICZENIA:

-90 przysiadów (dzień 16)


*******************************



  • Justynak100885

    Justynak100885

    8 maja 2013, 12:23

    widzę kolejną wielbicielkę Tysiowego bloga :))) swoją drogą bardzo smacznie wygląda ten makaron^^ miłego dnia :)

  • motylek278

    motylek278

    8 maja 2013, 06:35

    Hi hi u mnie też @...Trzymaj się!

  • grgr83

    grgr83

    7 maja 2013, 21:18

    Pycha te twoje menu :) co do kemiku z avonu to ja byłam z niego mega zadowolona juz jedną tubkę zuzyłam, teraz czekam na drugą :))))))

  • mrs19bubble94

    mrs19bubble94

    7 maja 2013, 20:46

    Mniam, narobiłaś mi smaka :D

  • Madeleine90

    Madeleine90

    7 maja 2013, 20:42

    twaróg i miód połączenie idealne:) podobnie z resztą jak twaróg i dżem:) też używam presdenta, bo chyba najbardziej mi odpowiada jego konsystencja:) super smakuje zarówno na słodko jak i z warzywkami:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.