kurczę. trzeci tydzień na diecie, a ja już chyba piąty raz zjadam makaron pełnoziarnisty z sosem pomidorowym z tuńczykiem. dorzucam łyżeczkę cukru do gotujących się pomidorów i wychodzą naprawdę pyszne. nawet do makaronu się przekonałam. niedługo trzeba będzie zacząć kurs polubienia pełnoziarnistego ryżu. ;)
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
marmarta1
19 listopada 2018, 19:36Aż mi ślinka leci :D
Wiewiorka85
15 listopada 2018, 21:57Super :) i szybciej sycące niż biały makaron.
Moonlicht
13 listopada 2018, 22:54Ja polecam makaron gryczany z jakimś zielonym wyrazistym pesto o ile lubisz kaszę gryczaną. Ostatnio testowaliśmy też makaron z czarnej fasoli i było niesmacznie.
justyna3000
13 listopada 2018, 23:18o tą grykę to się boję. wczoraj piekłam chleb (zielony). smakowało i pachniało trawą. ;-/
snowflake_88
13 listopada 2018, 22:46Próbowałaś pełnoziarnistego spaghetti? Prawie wcale nie czuć tego zbożowego posmaku w porównaniu do świderków, rurek albo wstążek jak na zdjęciu. Tylko odmierzyć trudniej jak ktoś nie ma wagi.
justyna3000
13 listopada 2018, 22:47próbowałam już wszystkiego, ale chyba musiałam dorosnąć. teraz już daję radę, ale początki były tragiczne. reakcja dokładnie taka sama jak reakcja dzieci na szpinak. ;-) ale idę do przodu. :-) dziękuję za radę! :-)