śniadanie: 2 duże kanapki z chleba ciemnego- z serem i serkiem wiejskim, ok.40g kulek serowych (ser podpuszczkowy niedojrzewający), ok. szklanki gęstego soku z czarnej porzeczki słodzonego winogronami
obiad: kilka kawałków sushi, duży kawałek pieczonego z oliwą pstrąga, kilka kromek ciemnego pieczywa chrupkiego, ok.dwóch szklanek gęstego soku gruszkowego
kolacja rozwleczona na kilka godzin w czasie pracy nad położeniem wykładziny:) ok.szkalnki gętego soku porzeczkowego słodzonego winogronami i około dwóch szklanek gęstego soku gruszkowego, pół piwa "redd's", ok.40g kulek serowych, ok.50g łuskanego słonecznika
obiad: kilka kawałków sushi, duży kawałek pieczonego z oliwą pstrąga, kilka kromek ciemnego pieczywa chrupkiego, ok.dwóch szklanek gęstego soku gruszkowego
kolacja rozwleczona na kilka godzin w czasie pracy nad położeniem wykładziny:) ok.szkalnki gętego soku porzeczkowego słodzonego winogronami i około dwóch szklanek gęstego soku gruszkowego, pół piwa "redd's", ok.40g kulek serowych, ok.50g łuskanego słonecznika