Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 1081 - waga 104,5 - Dieta przyśpieszająca
metabolizm - dzień 4


Dzisiaj drugi dzień mięsny. Właśnie wcinam rozmrożonego indyka w musztardzie pieczonego na soli i ogórki kiszone. Na przekąskę będzie to samo tylko mniej, a na obiad kapusta uduszona z kurczakiem, pieczarkami i papryką, też z zamrażarki. Na kolację stek z grilla z warzywami. I tak mięso cały dzień. Powinnam jeszcze poćwiczyć z hantlami. No i idę na masaż. W tej fazie najlepsze jest to, że waga spada najszybciej. Przynajmniej u mnie.

no i polecam indyka. 80dkg piersi kładziemy w brytfance na kupce z soli (ok 0,5 kg) i smarujemy musztardą francuską (polecam Roleski bo Kamisa jest strasznie kwaśna) i pieczemy. Przydaje się termometr do pieczeni np. taki z Ikei, bo można wysuszyć. Smakuje super, czasem tylko w miejscu zetknięcia z solą trochę ją czuć. Ale nie zawsze. No i świetnie się mrozi

  • paniania1956

    paniania1956

    26 lutego 2015, 19:21

    Bialko zawsze przyspiesza spalanie. Sukcesow zycze i pozdrawiam serdecznie.

  • puszysta43

    puszysta43

    26 lutego 2015, 15:02

    Musze zajrzeć na tą stronkę i poczytać o tej diecie, życzę sukcesów :-)))

  • Malinka38757

    Malinka38757

    26 lutego 2015, 08:27

    A nie jest słona ta pierś?

    • iwa1970

      iwa1970

      26 lutego 2015, 15:41

      nie, może dlatego, że nie solę mięsa przed pieczeniem. czasem w miejscu gdzie mięso styka się z solą jest trochę bardziej czuć ale nie na tyle, żeby nie dało się zjeść

  • fiterka

    fiterka

    26 lutego 2015, 08:24

    ładnie Ci waga spada!!!!Ciesze się ,że odnalazłaś swoja droge do zdrówka !Pozdrawiam cieplutko!

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.