śniadanie: owsianka
50g płatki owsiane
11g słonecznik
100g truskawki
25g brzoskwinia
150g mleko 1.5%
II śniadanie:
50g chleb
50g szynka drobiowa
5g margaryna
100g ogórek
30g orzechy
Obiad -zupa pomidorowa z ciecierzycą
100g włoszczyzny
10g oliwy z oliwek
150g piersi z kuraka
1 kostka o smaku wędzonki lub kawałek wędzonego udka pokrojonego w kostkę i podduszonego na teflonie.
50g koncentratu pomidorowego
sól, pieprz, majeranek
30g ciecierzyca ( zamoczyć na noc,wrzucić pierś z kuraka i włoszczyznę oraz kostkę rosołową na wędzonce, gotować około 30 minut , następnie dodać koncentrat i oliwę)
Podwieczorek:
200g kefir
200g truskawki
Kolacja:
50g chleb
5g margaryna
50g szynka
100g ogórek