Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Mel powracam ;))) plus Zdjęcie :)


Dziś postanowilam wrocic do robienia

MEL B BRZUCH. (cwaniak)

Zaczełam kilka dni temu robić znowu Boczki Tiff do tego dorzucam Mel B brzuch no i w rozgrzewce rozne cwiczenia na nogi z Xhit, w tym od czasu do czasu bede robić ćwiczenia na tyłek z róznych treningów np z Mel B pośladki i Xhit :D

Wróciłam do Mel, bo stwierdziłam, że dużo spadlo mi z obwodu brzucha wlasnie przez ten trening.

Robiłam Abs i niby jakos bardziej bylo widać mięsnie brzucha, ale jeszcze powinnam spalić tkankę tłuszczową. 

Wskoczyłam sobie dziś w krótkie spodenki z poprzedniego roku, patrze, a tu oj za duze!

W tamtym roku bylby bardzo opiete, teraz jest tam duzo luzu (strach) 

Szersze sa troche na udach z czego bardzo sie ciesze bo najbardziej mi zalezy, zeby wlasnie stamtąd spadł tłuszczyk, bo ciagle uda się ocierają, a w lato jest to bardzo dyskomfortowe i bolące, bo robią sie ranki... 

Mega jestem szczęśliwa! Jak na razie wszystko sie uklada. :D

Od poniedzialku zaczynam prace i ciekawe jak to bedzie z cwiczeniami.. 

Mam nadzieje ze starczy mi silnej woli i mimo wszystko po powrocie zawsze znajde energie zeby pocwiczyc :) 

Dorzucam zdjęcie brzuszka :)


A teraz  czas zaczac Majówkę :D

Miłego Wieczorku :)

  • pelciaq

    pelciaq

    22 maja 2014, 18:25

    Powodzenia ! :)))

  • Invisible2

    Invisible2

    1 maja 2014, 19:34

    No ja też jadę z Mel B brzuch :)) A brzuszek masz fajny, powodzenia!

    • Exception93

      Exception93

      1 maja 2014, 21:15

      Mel jest najlepsza :) dziękuję i również życzę powodzenia :)

  • katinka75

    katinka75

    1 maja 2014, 18:48

    ładny brzuch, nic tylko rzeźbić! :) Mel jest swietna ;)

    • dietasamozuo

      dietasamozuo

      1 maja 2014, 19:04

      zgadzam się :)

    • Exception93

      Exception93

      1 maja 2014, 21:14

      Oj nie,jeszcze czeka mnie dużo spalania zanim zacznę rzeźbić ale dziękuję :))

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.