Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
genialne urządzenie


Parowar - dostałam na święta od siostry i wczoraj dopiero robiłam w nim łososia z ryzem i był pyszny!!! genialnie to obiad robi się sam po prostu wkładasz surowe wyciągasz gotowe pysznie szybko i przede wszytskim zdrowo!!!!

Mam wspaniała wiadomosci, we Francji ukazał się SHAPE!!!!!!!! pierwszy numer normalnie jak dzisiaj weszłam do tabacu i zobaczyłam shape mówie nie chyba wzrok mnie myli a jednak nie!!!! oczywiscie od razu zakupiłam i wieczorem zabieram się za lekturę:) musze ptzyznac że bardzo mi go tutaj brakowało - bo nie było innego magazynu w dokładnie takim stylu. Więc radosc moja jest nie do opisania!!!!!

a teraz menu
 S - 3 kanapki z maśłem orzechoweym i dżemem
II S -jogurt
O - łosos z ryżem ,fasolak szparagowa
D - garsc haribo
K -2 kanapki z serkiem i ogórkiem , jajecznica

Cwiczenia
30 min biegu( myślałam że głowe mi urwie przez ten wiatr)
30min rowerka
rozciąganie

  • FiolekAlpejski

    FiolekAlpejski

    2 lutego 2012, 14:05

    Cześć czeresienko mam bardzo ambitny plan do walentynek osiagnac 48kg a obecnie jest prawie 53kg wiec dlatego daje sobie wycisk. Ale nie sadze aby udało sie tyle schudbac w takim czasie, to nie realne. Chyba musze zmienić cel do 50kg

  • polishpsycho32

    polishpsycho32

    2 lutego 2012, 00:39

    hm....jestem nauczycielka jezyka francuskiego z zawodu wiec z checia bym poczytala hahaha

  • hanejowa

    hanejowa

    1 lutego 2012, 22:25

    a jak robiłaś łososia?? jakie przyprawy?? ja zazwyczaj posypuje troszke pieprzem cytrynowym i ziołami prowansalskimi... a co do Shape... to niestety moim zdaniem popsuł sie i zgubił swój motyw przewodni... na co drugiej stronie tylko reklamy i brednie... prenumerowałam go od kilku lat ale chyba w tym roku przerzucę się na męskiego men's healtha

  • FiolekAlpejski

    FiolekAlpejski

    1 lutego 2012, 20:50

    też uwielbiam czytać SZEJPY często do nich wracam, tylko nie mam gdzie tego trzymać :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.