Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Czego producenci mięsa nam nie mówią?


Taki mój mały film, a właściwie pierwsza część z całego cyklu jak traktuje się zwierzęta na farmach. Należy wiedzieć że te przypadki nie są odosobnione, taki los spotyka 95% zwierząt na rynku mięsa.

  • pozytwnajola

    pozytwnajola

    7 lutego 2016, 18:54

    Widziałam jeszcze gorszy. .. nie jadam czerwonego mięsa ale po takich filmach ciężko mi nawet zjeść rybę. Swoją drogą gdybyśmy widzieli od podstaw proces powstania np. Sera też byś go nie zjadła. Bo skąd mleko, twaróg, jajka .. z takich samych hodowli niestety

    • chris1986

      chris1986

      7 lutego 2016, 19:00

      Wieprzowina jest tylko częścią pierwsza, z mlekiem wiąże się jeszcze więcej okrucieństwa...o ile może być jeszcze więcej...

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.